ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

 
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ
ΜΠΑΝΗΣ ΑΛΕΞΗΣ | Τέντες - Συστήματα Σκίασης Γαλάτσι Αττική


Οι τέντες και γενικά τα συστήματα σκίασης μπορούν να μετατρέψουν το μπαλκόνι ή την βεράντα σας σε ένα δροσερό μέρος ιδανικό για να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε στιγμές με φίλους ή την οικογένειά σας.

Η επιχείρησή μας “ΜΠΑΝΗΣ ΑΛΕΞΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Γαλάτσι, μπορεί να σας προτείνει σύγχρονες λύσεις που θα επεκτείνουν την χρηστικότητα των εξωτερικών σας χώρων και σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία υφασμάτων που διαθέτει μπορεί να ανταποκριθεί άριστα στην αισθητική σας. 
 

 


 

 
Κατασκευάζουμε - επισκευάζουμε και τοποθετούμε τέντες παντός τύπου, ηλεκτροκίνητες, χειροκίνητες και με αυτοματισμούς με μοτέρ που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και απλή.

Παρέχουμε σύγχρονες λύσεις για κάθε επαγγελματικό και προσωπικό χώρο ακόμα και για τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις σκίασης καθώς τα συστήματα μας είναι σχεδιασμένα ώστε να έχουν τη μέγιστη δυνατή αντοχή στο δυνατό άνεμο και τη βροχή.

Η άριστη ποιότητα των υφασμάτων και η χρησιμοποίηση εξαιρετικών υλικών εγγυώνται την μακροβιότητα των συστημάτων σκίασης που σας προσφέρουμε.
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Τέντες με Βραχίονα
  Τέντες με Αντιρίδες
  Κασετίνες
  Κάθετες
  Ζελατίνες
  Καποτίνες
  Ειδικές Κατασκευές
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
και θα έρθουμε στο χώρο σας, να τον εξετάσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Γαλάτσι και όλη την Αττική.