ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
ΜΠΑΝΗΣ ΑΛΕΞΗΣ
Τέντες - Συστήματα Σκίασης Γαλάτσι Αττική


Η επιχείρησή μας “ΜΠΑΝΗΣ ΑΛΕΞΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Γαλάτσι, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 10 χρόνια με τέντες και συστήματα σκίασης, προσφέροντας ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των τεντόπανων, διαθέτουμε και σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων για να επιλέξετε τα ιδανικά τεντόπανα που ταιριάζουν στο στυλ του χώρου σας. 

Έχοντας αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό από έργα στο Γαλάτσι και σε όλη την Αττική, η επιχείρησή μας, μπορεί να σας δώσει σύγχρονες και οικονομικές λύσεις για την αποτελεσματική σκίαση του χώρου σας.
 

 


 

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο μπορούμε να πραγματοποιήσουμε οποιοδήποτε σύστημα σκίασης επιθυμείτε στο χώρο σας. Από μία απλή τοποθέτηση τέντας σε ένα μπαλκόνι έως και πολύ σύνθετες κατασκευές για την σκίαση μεγάλων επιφανειών με τεντοπέργκολες.

Οι σύγχρονες και καινοτόμες ιδέες, η ποιότητα, οι αυτοματισμοί και το σύγχρονο design στα συστήματα σκίασης καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές μας είναι μερικοί από τους λόγους που μας εμπιστεύονται, μας προτιμούν και μας προτείνουν οι πελάτες μας.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε το έργο μας με βάση την πολυετή γνώση που έχουμε στο χώρο και να παραμένουμε πιστοί στις προσδοκίες των πελατών μας αλλά και στις αλλαγές που απαιτούν οι νέες εποχές.
 
 
 
Οργάνωση
Κάθε έργο για εμάς είναι σημαντικό, το εξειδικευμένο προσωπικό μας το αναλαμβάνει προσωπικά και φροντίζει τη σωστή και έγκυρη εκτέλεση του.
 
Πλούσια γκάμα
Διαθέτουμε πλούσια γκάμα χρωμάτων και υφασμάτων ώστε να μπορείτε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Η άριστη ποιότητα των υφασμάτων και η χρησιμοποίηση εξαιρετικών υλικών εγγυώνται την μακροβιότητα των τεντών σας. 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
και θα έρθουμε στο χώρο σας, να τον εξετάσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Γαλάτσι και όλη την Αττική.