ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

 
ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
ΜΠΑΝΗΣ ΑΛΕΞΗΣ | Τέντες - Συστήματα Σκίασης Γαλάτσι Αττική


Οι πέργκολες είναι ιδανική λύση για κήπους σε οικίες, αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους όπως καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία κ.α. Αποτελούν σύστημα με άριστη λειτουργικότητα και είναι σχεδιασμένα ώστε να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. 

Η επιχείρησή μας “ΜΠΑΝΗΣ ΑΛΕΞΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Γαλάτσι, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό, την κατασκευή πέργκολας σε οικίες και σε επαγγελματικούς χώρους στην Αττική. 
 

 


 

 
Οι πέργκολες μας κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας και σύμφωνα πάντοτε με την αισθητική και τις ανάγκες του χώρου σας, εξασφαλίζουν την άριστη λειτουργικότητα και εμφάνιση στους υπαίθριους χώρους του σπιτιού ή του καταστήματος σας.

Χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας, η έμπειρη ομάδα μας, κατασκευάζει και σας προσφέρει πέργκολες υψηλής αντοχής ενώ σας εγγυάται για την αντοχή της πέργκολας σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Επιλέγοντας την επιχείρηση μας για την κατασκευής πέργκολας με τέντα στο χώρο σας, θα διαπιστώσετε ότι μπορούμε να σας καλύψουμε σε οποιαδήποτε απαίτηση έχετε για πέργκολες, με συνέπεια, ποιότητα και εγγύηση εγκατάστασης.
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Πέργκολες με μεταλλικό ή ξύλινο σκελετό
 
  Πέργκολες ανοιχτές στα πλαϊνά ή κλειστές σε κάποιες πλευρές
 
  Πέργκολες με σταθερή οροφή ή ανοιγοκλειόμενη
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
και θα έρθουμε στο χώρο σας, να τον εξετάσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Γαλάτσι και όλη την Αττική.